حراج سوم، عصر روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن حراج شرکت فرش ایران با حضور جمعی از اهالی بازار فرش و علاقمندان دستبافتههای سنتی برگزار شد. نهایتا این جلسه در ۶۰ نوبت با عرضه ۸۰ تخته انواع دستبافتههای سنتی به مساحت ۳۱۷ مترمربع به کار خود پایان داد. در ۴۹ نوبت از حراج سوم فرشهای عرضه شده (۶۱ تخته – ۲۷۴ مترمربع) به پیشنهادهایی بالاتر از قیمت پایه فروخته شدند و فرشهای ۱۱ نوبت شامل ۱۹ تخته – ۴۳ مترمربع مشتریای پیدا نکردند و به انبار حراج بازگشتند.
در سومین جلسه حراج فرش دستباف کارکرده به صورت میانگین فرشهای فروخته شده ۷۱ درصد رشد از قیمت پایه داشتند. همچنین فرشهای عرضه شده در ۱۸ نوبت به بیش از دو برابر قیمت پایه فروخته شدند.
طبق روال دو هفته گذشته در این جلسه هم قالیهای شیراز خوش درخشیدند و یک کناره شیراز رکورددار بیشترین رشد از قیمت پایه بود. در نوبت ۲۹ حراج سوم یک تخته کناره شیراز با مساحت ۳٫۸۱ مترمربع که تقریبا مستهلک شده و کمی پارگی داشت با قیمت پایه ۹۰۰ هزار تومان به سالن حراج آمد و با پیشنهادهای متوالی حضار نهایتا به قیمت ۱۰ میلیون تومان فروخته شد.
عنوان بیشترین قیمت پایه و قیمت فروخته شده حراج سوم هم به یک جفت قالی ۹ متری کاشان رسید. در نوبت بیست و هشتم این جلسه یک جفت قالی کاشان که مساحت ۸٫۹۳ و ۸٫۷۵ مترمربع داشتند با قیمت پایه ۲۵ میلیون تومان به سالن حراج آمدند و با رشد نزدیک به دو برابری در نهایت با قیمت ۴۹ میلیون تومان فروخته شدند. البته لازم به توضیح است که این جفت قالی کاشان قدری پارگی و بیدخوردگی هم داشتند.